«Alimentar-nos. Ahir i avui»
Nom artístic
Cultural-ment
Públic destinatari
Jove / adult (entre 12 i 90 anys)
Durada
60 minuts (aprox.)
Preu (BI+IVA)
786,50€
Espai
Interior
Any incorporació CACIM
29/05/2018
Descripció
La farmacèutica especialista en nutrició Fanny Pons i el cuiner Miquel Calent ens acostaran a la manera d’alimentar-se dels nostres padrins i ens explicaran com al llarg dels darrers temps això ha canviat de manera dràstica. Parlaran de l’alimentació dels nostres infants i dels problemes de salut que se’n poden derivar en el futur.
Característiques de l'espai i condicions tècniques
- Sala polivalent de dimensions adequades per al nombre de participants en l’activitat i amb una sonorització adequada
- Un micròfon
- Una pantalla
- Un projector
- Un ordinador
Persona responsable
Fanny Pons: llicenciada en farmàcia i especialitzada en la branca de productes naturals l’any 1993 a la Universitat Central de Barcelona;
Miquel Vicens “Calent”: cuiner mallorquí, cap de cuina del restaurant Can Calent, a Campos.
Dades de contractació
Cultural-ment SC
Marina Nicolau: 633 35 35 60 - marina@cultural-ment.com
Bernat Clar: 605 82 74 24 - info@cultural-ment.com
Informació relacionada
-
Pàgina web Cultural-ment
Visita